Voorlichtingsfilmpjes

Wilt u de allerlaatste informatie op mondzorggebied bekijken? Volg Lieneke dan via de social media. Niet voor niks draagt ze met trots de titel Digitale Mondhygienist van Nederland die ze van het Ivoren Kruis kreeg. Op Twitter is te vinden @Mondzorg8erhoek en op Facebook op www.facebook.com/Mondhygienist-Steverink-Jorna Als u vragen heeft, twijfel niet om deze te stellen. Dit kan ook via Skype onder de naam Steverink-Jorna. Heeft u een Iphone? Ga dan naar de App Store en download de app Mijn Tandarts. Lieneke is de eerste mondhygienist met een app! En er zullen nog meer apps volgen...Hieronder staan twee YouTube-filmpjes. Deze zijn ook te vinden op YouTube via playlist Mondzorg8erhoek. Laat u haar weten wat u ervan vindt?

Mondhygiënist Lieneke Steverink-Jorna legt verschillende mondverzorgingsmiddelen uit.

Dit filmpje is onderdeel van een serie filmpjes rondom de mondzorg die mondhygiënist Steverink-Jorna op YouTube heeft gezet.

http://www.youtube.com/watch?v=eReE9H05e9U

Mondhygiënist Lieneke Steverink-Jorna legt uit hoe je de tanden van je kind kunt poetsen.

voor patiënten Varsseveld 0315 24 30 50

Uw gebit op vakantie

De zomervakantie komt er nu echt aan! Mijn patiënten zijn merkbaar vrolijker. Ik vraag hen of ze al een vakantie aan het plannen zijn of er binnenkort even tussenuit gaan. Niet alleen aan hun antwoorden merk je dat er velen de camping gaan bezoeken maar ook de monstertjes tandpasta verdwijnen rap uit de wachtkamer. Vakantie heeft voor de mond positieve maar ook negatieve invloeden.

Lees Meer...

Gebruik je verstand, blijf kauwen

Gebruik je verstand, blijf kauwen. Tandverlies is een als risicofactor voor dementie en vervroegd overlijden. Bij muizen is al aangetoond dat kunnen kauwen van wezenlijk belang is om de weg in een doolhof te kunnen vinden. Als men bij dieren de kiezen verwijdert dan vermindert het leervermogen. Ook het geheugen verslechtert en er is meer van het stresshormoon in het lijf aanwezig. Opmerkelijk is dat...

Lees hier meer...

Blijven lachen met ouderen

Onderstaand artikel is door Lieneke geschreven voor drogisterijen maar ook zeker voor u leesbaar. Of ik iets over mondzorg bij ouderen wil schrijven. Graag! Het is hard nodig, want het aantal ouderen neemt fors toe. Maar wanneer is iemand eigenlijk oud? Vroeger vond ik 40 al stok, maar mijn man wordt deze maand 40…dus dat roep ik dan maar niet meer. Mijn opa is 91 jaar, maar studeert nog steeds!

 

Lees hier meer...

tptandarts header mask
periodontal disease affects heart body
logo steverink jorna groot